Nećete verovati KOJI FAKULTET je završio naš poznati pevač: Nisam ni znao šta je to...

Pevač otkrio nepoznate detalje iz privatnog života.

Izvor: Grand/K. Marković  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Nakon nekoliko decenija provedenih na estradi, poznati pevač Dejan Ćirković Ćira progovorio je o svojim počecima i otkrio manje poznate detalje iz svog privatnog života.

Iz rodnog Aleksandrovca preselio se u srpsku prestonicu kako bi upisao fakultet, ne sluteći da će mu preseljenje u Beograd potpuno promeniti život.

- Bilo je jako teško. Došao sam sa sedamnaest godina u Beograd, imao sam rok bend i Žikin brat je svirao sa mnom. Hteli smo da odemo iz Aleksandrovca za Beograd, jer su sva dešavanja u Beogradu, ali tada je sa sedamnaest godina bilo nepojmljivo da ide dete samo od kuće. Onda smo mi gledali da upišemo nešto što nema ni u Kruševcu, ni u Kragujevcu, ni u Nišu, neki fakultet koji ima samo u Beogradu. Našli smo samo geodeziju, ja nisam znao ni šta je to - istakao je Ćira za Grand i otkrio da nikada neće zaboraviti pomoć koju su mu pružili prijatelji u tom periodu.

- Onda smo došli u Beograd i hoćeš da sviraš rok muziku, a ne znaš nikog. Ali, imali smo dva naša prijatelja koji su živeli tu i bavili se tim poslom iako su bili uticajni, tako da su nam oni pomogli. Kod njih su tada dolazili veliki pevači, Riblja Čorba, Bajaga, družili se sa njima, pa nas puste kući, a mi sednemo u ćošak i drhtimo - prisetio se pevač.

Podsetimo, mesecima unazad mediji su brujali da Dejan Ćirković Ćira živi u kolibi i sadi beli luk, a nakon što je demantovao te navode, popularni pevač u javnosti se pojavio u besnoj mašini.

- To nije moje, to je od sina. Šalim se, ma moj je! Ne živim sad u kolibi, nego u autu - našalio se pevač.