Nastup POSVETILA preminulom mužu, a rečima RASPLAKALA žiri i publiku: Moja deca su ostala BEZ OCA...

Francuskinja Natali Prijović (47) zablistala je u na sceni muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno".

S.M.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Prva TV/Grand printscreen
Foto: Prva TV/Grand printscreen
.

Ovaj nastup za Natali bio je posebno težak, jer je pre samo dva meseca izgubila supruga, a njemu je posvetila pesmu koju je otpevala u emisiji.

- Ja sam pre svega majka troje dece, to je ono najbitnije. Muzikom se bavim već nekih 18 godina. Ja sam osoba prepuna emocija koje jako teško savladam, jedini način da se oslobodim emocija jeste muzika i pevanje – rekla je pevačica u svom profilu, a svojom teškom životnom pričom rasplakala je sve u studiju.

- Nemam ja večeras tremu, nešto drugo je u pitanju i imam potrebu da to podelim sa vama. Ja sam početkom ove godine izgubila muža, moja deca su ostala bez oca. Bilo je pitanje da li ću ja uopšte biti večeras ovde, ali sam želela zato što je roker u porodici bio on. Ja sam za njega pevala tu muziku, on me je upoznao sa tom muzikom, bio je toliko ponosan na moje nastupe ovde. Htela sam večeras da pevam njegovu omiljenu pesmu i da vam kažem koliko je to meni bitno. On nije bio samo moj muž, bio je moj mentor, ovo što vidite on je izvukao ono najbolje od mene. Daću sve od sebe večeras - rekla je Natali, koja je nakon izvođenja pesme "Babe I’m gonna leave you" dobila veliki aplauz.

- Draga Natali, ovaj aplauz je bio za vašu ljubav i vaše dostojansvo. Ljubav je zaista pevala večeras iz Vas - rekla je Dragana Katić koja nije mogla da sakrije emocije.