Nada Topčagić IZAŠLA IZ BOLNICE - pevačica otkrila kako se oseća, pa priznala: Mislila sam da je ovo KRAJ!

Pevačica Nada Topčagić pre dva dana hitno je primljena u Urgentni centar, a nakon što je dobila adekvatnu negu, Nada je danas izašla iz bolnice.

Izvor: Blic.rs/ Olgica Kosovac  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Pevačica se oglasila za "Blic" i otkrila detalje zdravstvenog stanja.

- Jako sam srećna što izlazim. Bila sam 24 sata u bolnici, bila sam jako uplašena, bila sam u Banovcima kad mi se to desilo. Odjednom me je jako zaboleo želudac, pozlilo mi je, muž me je dovezao. Mislila sam da je ovo kraj. Idem da odmaram - rekla je pevačica ispred bolnice.

Da podsetimo, o Nadinom zdravstvenom stanju tada je govorio njen suprug Zlatko.

- Nada je sinoć primljena bolnicu, imala je velike bolove u stomaku, pa je zbog toga zadržana u bolnici na hirurgiji, kako bi se sproveli dalji pregledi - rekao je dobro upućeni izvor za "Blic", nakon čega se oglasio i njen suprug:

- Ogromna frka se digla. Dobro je Nada, svesna je, bilo joj je loše sinoć i odvezao sam je u bolnicu. Lekari su rekli da mora da ostane kako bi joj uradili dodatne preglede - rekao je Nadin suprug.

- Nije životno ugrožena. Imala je i pre probleme sa stomakom, ali to nije rešavala i sada je došlo na naplatu - dodao je on.

Inače, Nada Topčagić već decenijama uživa u skladnom braku sa suprugom Zlatkom Đorđevićem. Osim što su njih dvoje životni saputnici, pevačici je suprug velika podrška i u karijeri. Oni iz braka imaju sina i unuke, a kako godine prolaze oni sve češće beže iz grada u svoju vikendicu na Tari.