U novembru, pre 22 godine, Goca Tržan je odražala u centru "Sava" koncert za jednu osobu.

Danas, posle toliko vremena, ona priznaje da ju je sve to što se desilo mnogo koštalo.

- To je jedna priča koja je moja. Nažalost, mi pevačice smo sklone tome da hranimo svoj ego takvim stvarima. Desilo se u "Sava centru", bila sam mnogo jaka riba, onda smo pokušali malo medijski da iskoristimo, normalno, a onda me to mnogo više koštalo - rekla je Goca u jednom podkastu, pa dodala:

- Ljudi su mislili da smo mi to napravili kao neki hajp, namerno... Batice, mislim, ja ni sad nemam te pare da kupim tri hiljade ulaznica, ne bi mi palo na pamet - objasnila je pevačica.

Podsetimo, tada se nagađalo ko je misteriozni muškarac koji je kupio sve ulaznice, a kako se navodilo, on je sedeo u dvadesetom redu, aplaudirao posle svake pesme, sve to ga je koštalo 40.000 evra, te je Goci poklonio buket napravljen od 101 ruže i avionsku kartu u jednom pravcu u Ženevi. Naravno, pisalo se i da je pevačica tada zaplakala od sreće.

Mnogi su mislili i da je sve ovo bio "marketinški trik" tadašnjeg Gocinog menadžera Ganeta Pecikoze. On je bio pevačicin kum, a sve je "puklo" upravo zbog tog koncerta.

Gane je, nešto kasnije, pričao da je ovaj koncert zapravo bio "računica", a ne romantika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.