Maja Berović PROGOVORILA O SARADNJI SA Cecom i o hitu "Ne računaj na mene": "Ko će koga ako ne svoj svoga" (VIDEO)

Jedna je od najomiljenijih i najslušanijih pevačica sa naših prostora, a nakon nekoliko godina odsustva sa muzičke scene zbog majčinstva, Maja Berović se vratila muzici i objavila novi album "Milion". Kako joj je sin promenio njen univerzum i kakva je sada "nova/stara Maja" čije nastupe i pesme svi sa nestrpljenjem čekaju, otkrila nam je upravo pevačica gostujući u "150 minuta".

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Prošle godine je, posle tri godine pauze - objavila novi album, a za svoje verne obožavaoce priprema još jedan koji planira da objavi tokom godine. Osim toga, uveliko planira i veliki solistički koncert u Areni.

Pošto nije mogla mnogo da otkriva o poslovnim planovima, pevačica se osvrnula na činjenicu da je mlada mama već dve godine i koliko joj ta uloga znači u životu. Šta se promenilo od perioda kada su ona i njen suprug bili samo bračni partneri, a kakva je sada situacija u njihovom domu.

Takođe, Maja nije mogla da ne komentariše saradnju sa starijom koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović, sa kojom je privatno mnogo bliska, i sa kojoj je snimila duet "Ne računaj na mene", odnosno rimejk već dobro poznatog hita iz 90-ih.