Imala je problem sa VIŠKOM KILOGRAMA, a onda se PREPOLOVILA i zaliblistala u javnosti: Pogledajte kako sada izgleda! (FOTO)

Supruga jednog od najvećih holivudskih zavodnika, nekada je imala velikih problema sa gojaznošću, ali danas ima potpuno drugačiju spoljašnost.

Izvor: stil  |  
Foto: Profimedia/Dimitrios Kambouris
Foto: Profimedia/Dimitrios Kambouris
.

Kili Šej Brosnan i Pirs Brosnan, proslavili su 3 decenije zajedničkog života. Kili je u to ime podelila dirljivu fotografiju sa svojim suprugom, dok je Pirs odgovorio dirljivom porukom i istopio srca svima koji su pogledali fotografiju. Fanovi su takođe primetili da je Kili podlegla totalnoj promeni u odnosu na prethodne godine, kada je imala problema sa viškom kilograma.

Kili se s radošću osvrnula na ključni dan u svom životu, dan kada je prvi put upoznala svog muža Pirsa. Ovaj susret se dogodio 1994. godine i označio je početak njihovog zajedničkog puta. Upoznali su se na zabavi u Meksiku, a ovaj dan joj je ostao urezan u sećanju kao prekretnica.

Svoja razmišljanja je podelila u iskrenoj objavi koja je glasila: "4.8.94. je bio moj srećan dan. Kako sam mogla znati dok sam hodala iza ugla i u tvoj život, da će se moja sudbina zauvek promeniti?"

Pored ovog razmišljanja, postavila je nekoliko fotografija koje su zabeležile trenutke iz njihovog zajedničkog života tokom godina, a njih možete pogledati klikom OVDE.

Kili je izrazila zahvalnost za hrabar korak koji je preduzela tog dana: "Zahvaljujući svojim srećnim zvezdama što sam imala hrabrosti da ti se predstavim, zauvek sam zahvalna za vezu i porodicu koju delimo 3 decenije kasnije", napisala je ona.

Pirs Brosnan, koja sada ima 70 godina, odgovorio je supruzi dirljivim komentarom: "Hvala Bogu na tebi draga moja Kili, dala si mi krila da letim. Volim te jako."

Kili je u prošlosti imala velikih problema sa gojaznošću, no, njena dijeta počela je da deluje, tako da je uspela da prepolovi kilograme i izgleda veoma zadivljujuće.

Foto: Profimedia/Charlie Steffans/INSTARimages
Foto: Profimedia/Charlie Steffans/INSTARimages
.

Na Kilinim nedavnim fotografijama, mnogi su istakli da izgleda zapanjujuće i pitali se u čemu je njena tajna. "Kili, šta radiš za svoju kožu? To je apsolutno besprekorno!" upitao je jedan korisnik na društvenim mrežama, dok je drugi dodao: "Izgledaš predivno! Mlada i lepa".