Ljube se kao da SUTRA NE POSTOJI: Džej Lo i Ben Aflek krenuli u jutarnju šetnju, pa se prepustili STRASTIMA, NOVE FOTKE oborile portale

Što ste gledali njihove svađe, gledali ste. Dženifer Lopez i Ben Aflek promenili su kurs, makar u javnosti. Čuveni par prošetala je pre nekoliko dana Los Anđelesom, a tokom jutarnje šetnje "pali" su poljupci. Ni "m" od mrzovolje koja neka muči čim ustanu. Džej Lo i njen suprug koji su vezu počeli pre 20 godina, imali su niz pehova u javnosti koji su mnogi tumačili kao najavu kraja njihove veze. To se nije desilo.

Izvor: Žena Blic/Jelena Milenković  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Serija njihovih poljubaca u javnosti se tako nastavila. Dženifer Lopez i Ben Aflek su pre samo nekoliko dana viđeni kako se ljube u prodavnici nameštaja gde su kupovali stvari za vilu u Los Anđelesu, vrednu 60 miliona dolara.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Neko će reći da javnim poljupcima žele da priče o svađama stave u drugi plan. Bilo je više nego očigledno da su Dženifer Lopez veoma smetali natpisi o mrzovoljnom ponašanju Afleka u njenom društvu i o razmiricima zabeleženim viralnim snimcima.

Ipak, mnogo je detalja iz njihove prošlosti i sadašnjosti zbog kojih ne bi trebalo tako lako sumnjati u njihovu ljubav.

Dženifer Lopez i Ben Aflek počeli su vezu 2002. Raskinuli su dve godine kasnije, ona je u braku sa Markom Antonijem dobila blizance Emu i Maksimilijana, dok on iz braka sa Dženifer Garner ima troje dece.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Džej Lo i Ben verili su se u aprilu 2022. godine. Venčali su se u julu prošle godine u Las Vegasu, pa imali drugo venčanje u Džordžiji narednog meseca. Njihove poljupce videli smo više puta od tada i na crvenom tepihu, ali su ono što je izgledalo kao idilična druga ljubavna šansa pokvarile neočekivane sitiuacije u javnosti poput raspravljanja i neraspoloženja koje je u Aflekovom slučaju dostizalo ozbiljan nivo.

Dobro je da su se stvari preokrene, Džej Lo je više puta isticala koliko voli Bena koji je takođe poručio da mu je ona izuzetno važna.