„KO KUKA, SLOBODNO MOŽE DA SE ISELI IZ BEOGRADA“, Žika izneo stav o gorućem problemu, koji je naljutio Gocu i Draganu: „Posvađali smo se“

Zagađen vazduh, posebno u većim gradovima kao i u Beogradu, jedna je od gorućih tema ove zime.

Izvor: Grand/S.Čumić  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Jedan takmičar iz Odžaka, koji je govorio o svom mestu pokrenuo je ovu temu u emisji "Nikad Nije Kasno“, što je navelo Žiku Jakšića da javno da svoj sud o ovom problemu.

"U svim većim gradovima je normalno da je vazuh zagađeniji nego u prirodi. Ima dosta ljudi koji se sele iz manjih mesta u Beograd, i ja to razumem ima ovde sto čuda, idu trbuhom za kruhom, ali onda kukaju što im ne valja vazduh", počeo je da obrazlaže Jakšić koji ne opravdava njihovo žaljenje, s obzirom na to da je zagađenje u gradovima neminovno veće.

"E, pa ne može, kada ste već došli nemojte da kukate. Sami ste hteli da dođete u veliki grad, jer ko kuka slobodno može da se iseli iz Beograda i vrati se odakle je došao", iskren je voditelj i autor emisije, međutim nisu se svi složili sa njegovim stavom.

"Oko toga sam se svađao sa Gocom i Draganom, polemisali smo jer su oni zagovornici čistog vazduha, i ja sam, ali smatram svako može da bira", zaključio je Žika.