Kim Kardašijan otkriva PRAVI RAZLOG RAZVODA od Kanjea: Ne želim muža koji živi u potpuno drugoj državi!

Delovalo je da se nikada neće razvesti, a onda je par šokirao svet. Međutim, ono što je još više iznenadilo jeste njegov novi brak samo nekoliko nedelja nakon razvoda.

Izvor: Magazin Novosti/K.LJ.  |  
Foto: Asatur Yesayants/Shutterstock​
Foto: Asatur Yesayants/Shutterstock​
.

Kim Kardašijan je bila u braku sa Kanjeom Vestom sedam godina i imaju četvoro dece. Ipak, rešili su da stave tačku na brak i zvanično su se razveli u novembru 2022. samo nekoliko nedelja pre nego što se on venčao sa Bjankom Censori.

U zvaničnim dokumentima u vreme kada je Kim podnela zahtev za razvod navode se "nepomirljive razlike" kao razlog razvoda braka. Sada, Kim je nazvala Kanjea "najboljim reperom svih vremena", ali tvrdi da mu nedostaje karakter.

- Udala sam se za najboljeg repera svih vremena. On je genije koji mi je dao četvoro neverovatne dece. A kad sam se razvela od njega sve se svelo na njegovu ličnost - rekla je ona.

Kim je u svom rijalitiju takođe rekla da je shvatila da želi supruga koji će sve vreme da bude tu:

- Nakon što sam napunila 40 godina, shvatila sam, kako ne želim muža koji živi u potpuno drugoj državi. Tužno mi je to i to nije ono što želim. Želim nekoga ko želi da radi sa mnom - bila je iskrena Kim.

Kim i Bjanka su prvi put snimljene zajedno ranije ovog meseca dok su bodrile repera na koncertu, što je prvi put da su bile zajedno u javnosti.