Jelena Đoković ispozirala u KUPAĆEM KOSTIMU i sada gori Instagram koliko je vitka i zgodna posle dve trudnoće!

Jelena Đoković poslednje dane avgusta provodi u Španiji, u letovalištu Malaga, a svaki slobodan trenutak koristi da se opusti i uživa u morskim radostima.

Naravno, u tome joj društvo pravi i sinčić Stefan, a danas je objavila prelepu zajedničku fotografiju na kojoj vidimo kako je mališan fotogorafiše na plaži, dok mu ona pozira uz osmeh.

"Sada smo u fazi kada želi da zabeleži svaki trenutak na način na koji ga on vidi. Ja sam najlepša mama kada me on fotografiše", napisala je Jelena uz ovaj post.

Inače, ovo je jedna od retkih prilika kada Noletova supruga pozira u kupaćem kostimu, što je prava šteta - jer zaista ima čime da se pohvali! Krasi je izrazito vitka linija, čak i posle dva porođaja, a njena prirodna lepota dolazi do izražaja.

Poznata Beograđanka liniju održava redovnim vežbanjem, ali ona ima i poseban režim ishrane, koji mnogima deluje komplikovano, no ona tvrdi da u njoj potpunosti odgovara.

"Ne jedem meso, ribu, mlečne proizvode ili šećer. Moja dijeta je 70 odsto sirova hrana, 30 odsto skuvan (supa, testenina, kinoa, pirinač). Ja nemam problema sa glutenom, ali ga ipak radije izbegavam. Da li je teško? Ne, ako znate zašto to radite i ako ste dobro informisani o tome. I da, teško je naći pravu hranu, pripremljenu na zdrav način. Zato je organizacija i dobro informisanost ključna. Ja sam srećna što imam partnera koji je kao i ja posvećen da ostane zdrav i jak,vodi računa o ishranu (iako se naši režimi ishrane razlikuju malo)", napisala je jednom prilikom na Instagramu, piše zena.blic.rs.