„Javili su mi da je preminuo pred nastup“, Vanja Mijatović doživela najtužnije vesti na snimanju: „Trudila sam se da budem jaka“

Paralelno sa estradnim glamurom odvijaju se svakodnevni životi javnih ličnosti i situacije u kojima moraju da se pokažu da su profesionalci, o čemu je progovorila Vanja Mijatović kojoj je saznala za smrt bliskog člana porodice pred jedan nastup.

Izvor: Autor: S. Čumić/A. Dačić  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Ona će večeras žirirati u emisiji „Nikad nije kasno“ koju inače obožava, a da li joj teško pada ocenjivanje veterana.

Jako je teško jer su takmičari fenomenalni i mi ih hvalimo, ali zaista su nijanse u pitanju i ne možemo nikoga da kudimo. Ja sam bila i kao prateći vokal, i podrška mom tati i u žiriju, generalno obožavam ovu emisiju– kaže Vanja koja se prisetila učešća njenog oca u ovom formatu i jedne nemile situacije u kojoj se ponela kao pravi profesionalac. Niame, pevačica je tik pred njihov nastup saznala da joj je premino deka, odnosno otac njenog tate.

Puno puta se raznežim, njihove priče i energija sve to mnogo jače deluje na mene. Kada se moj tata takmičio bilo mi je gore nego kada sam se ja takmičila. Još smo tada imali smrtni slučaj pred izlazak na binu, moj deka je preminuo i nismo mu rekli. Meni su javili, ja sam nekako izašla i otpevala, pa smo i njemu saopštili – prisetila se pevačica koja i dalje ne zna kako je smogla snage za nastup.

Ne znam kako sam uspela, trudila sam se da budem jaka da on ne primeti jer je znao da nešto nije u redu – kaže ona.

Vanja i njen suprug nedavno su proslavili godišnjicu braka, a za Grand je otkrila i kako su je obeležili.

Mi to ne obeležavamo na veliko, uglavnom sami ili sa kumovima. Bitno je da je nama lepo. Razmenili smo poklone i jedna lepa večera uz sveće i cveće, mi volimo to jednostavno, ništa pompezno – iskrena je Mijatovićeva koja ne krije da je romatnična duša.

Za neke stvari sam zaista emotivna, a za neke nisam, ali svakom po zasluzi. Retko plačem, volela bih da mogu više da olakšam dušu, ali spontano me vode emocije, sve to čovek mora da preživi – rekla je za Grand.