Isak Šabanović VODI DEVOJKU na more! Mili nije zadovoljan: Vratio bih ga na fabrička podešavanja

Otkako se pojavio na muzičkoj sceni Isak Šabanović ne prestaje da intrigira javnost. Ono što posebno privlači pažnju svakako je njegov ljubavni život i pitanje - ko je devojka koja je osvojila njegovo srce?

Isak Šabanović, foto: Prva TV
Isak Šabanović, foto: Prva TV
.

Međutim, iako ga pripadnice lepšeg pola 'saleću' na svakog koraku, pevač se požalio da i dalje solira. Kaže, teško mu je da nađe onu pravu, pa je nedavno otvorio i konkurs.

"Muvao sam ih kao i svi stari na onu: 'Ti, ti si ga upoznala jedne ljetnje večeri'", počeo je da peva i svira, na šta se nadovezao Mili i kroz šalu dodao da Isaku uglavnom prilaze babe kako bi se raspitale za zube koje je nedavno uradio. Ipak, nada se da će uskoro njegov miljenik naći onu pravu, pogotovo što je svoju kilažu doveo gotovo do savršenstva.

"On je meni preaktivan, od kad je smršao samo hoće da radi, da svira. Ja bih mu ipak dodao koju kilu i vratio ga na fabričko podešavanje. Evo, objavio je i konkurs za novu devojku, pa videćemo", ističe Mili i otkriva da će Isaka sigurno povesti na tursko primorje gde inače poseduje nekretninu.

Kako je interesovanje devojaka ogromno, zanimalo nas je da li će ih sve povesti na odmor koji ga uskoro očekuje.

"Dobro, nećemo svih 30, izabraćemo jednu", s osmehom je rekao Šabanović za grand.online.