Glumac 52 godine nije znao da ima ĆERKU, a sada je UPOZNAO i unuka: Malo je reći da sam se ŠOKIRAO! (FOTO)

Glumac iz kultne serije "Mućke" otkrio je da ima ćerku posle 52 godine!

Izvor: 24sedam.rs/Nevena Mijušković  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Glumac Dejvid Džejson (83), otkrio je da ima ćerku posle 52 godine, kao i desetogodišnjeg unuka za kog, takođe, nije znao da postoji, pa opisuje svoju radost kada je saznao za nove članove porodice.

Kako je sada izjavio čuveni Del Boj, on dosad ništa nije znao o njoj, kao i da uopšte postoji. Legendarni glumac sada tako gradi nove porodične odnose, jer je svoju naslednicu, čija je i fotografija osvanula na društvenim mrežama, primio među svoje ostale članove familije.

- Premalo je reći da je to bilo iznenađenje - rekao je Dejvid za Mirror.

On je ispričao kako se raduje otkriću da je otac Abi Haris i deda njenog sina Čarlija. Džejson je rekao da su on, supruga Lejdi Džil Vajt (62) i ćerka Sofija (22) primili Abi i Čarlija raširenih ruku u svoju porodicu. Glumac sada nadoknađuje izgubljeno vreme gradeći odnos s ćerkom, a njena majka, glumica Dženifer Hil bila je u kratkoj vezi s Džejsonom.

.

Abi, koja je takođe glumica, i njen sin Čarli proveli su poslednje praznike zajedno u njegovom domu u Elsburgu igrajući društvene igre.

Tokom poseta, slavni Del Boj je pozvao unuka u svoju radionicu gde popravlja predmete, pa ga je uveo u svet modela raketa koje lansira. Čarli takođe uživa pomažući svom dedi, pa skuplja jaja iz njegovog kokošinjca. Izvor blizak porodici rekao je da je Džejson vrlo optimističan i prihvata celu situaciju.

- Čini se kao nemoguć zadatak za sve, ne možete nadoknaditi izgubljeno vreme. To je žaljenje koje svako mora nositi. Ono što oni mogu učiniti je da se maksimalno potrude kako bi napredovali u odnosu, a to je uzbudljivo. Još je rano, ali sastaju se kad mogu tokom praznika. Žele da se zbliže dok stvari ne postanu još otvorenije i opuštenije. A sada su tu i dve nove sestre koje takođe žele da se upoznaju - rekao je izvor blizak glumcu.

Veza Dejvida i Dženifer započela je početkom 1970, kada je on imao 30 godina. Oboje su glumili u filmu "Under Milk Wood". Par je ostao u kontaktu kroz zajednički krug prijatelja, a Abi je rođena u oktobru te godine. Njoj i ocu nekoliko puta su se susreli putevi preko zajedničkih prijatelja, ali on nije imao pojma da su u srodstvu.

Dženifer je bila udata za filmsku zvezdu Džefrija Daviona, koji se pojavio u "Miss Marple" i "The Stars Look Down", a Abi je verovala da joj je on otac sve do njegove smrti 1996. godine.