Gledate ga u hit seriji "Od jutra do sutra", a OVAJ MLADI GLUMAC uskoro postaje OTAC! Supruga se oglasila snimkom...

Mladi glumac će se uskoro prvi put ostvariti u ulozi oca.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Uroša Jovčića je publika upoznala kroz ulogu u filmu "Montevideo", kada je imao 21 godinu. Kasnije su usledile uloge u serijama "Ubice mog oca", "Žigosani u reketu", "Biser Bojane", "Klan", "Vreme zla", kao i filmovima "Mali Budo", "Đavolja varoš" i "Sestre", a danas ga gledamo u ulozi Ivana Golića u popularnoj domaćoj seriji "Od jutra do sutra", koja se emituje na Prvoj televiziji radnim danima u 21.00.

Na snimanju "Montevidea" glumac je upoznao ljubav svog života, svoju današnju suprugu. Ona je tada imala 15, a on 21 godinu i ljubav je opstala i dan-danas, toliko da uskoro očekuju prinovu.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Reč je o blogerki Dženi Martin iz Španije, koja se ovim povodom i oglasila na svom Instagramu:

"Pa šta reći... IZNENAĐENJE!!! Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što ćemo postati roditelji. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... još uvek se trudimo da u to i poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni. Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu... Vole te mama i tata.", napisala je blogerka u opisu snimka.