Gledaoci serije "Igra sudbine" TUŽNI! Ugasile se kamere, glumci saopštili sledeću vest... (FOTO)

Emitovanje "Igra sudbine" traje više od godinu dana, a svake večeri serija okuplja sve veći broj gledalaca pred malim ekranima.

serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv / screenshot
serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv / screenshot
.

Publika je brzo zavolela likove serije, pa čak i negativce poput Matije i Sofije. Pored omiljnog para Mile i Alekse, gledaoci se svakodnevno pitaju kako i sa kim će završiti Luka Kanački sa Unom ili Žaklinom.

Takođe, mnogi se pitaju da li je Sofija Šubarević trudna, kakva sudbina je čeka i gde se to uputila nakon što je spakovala kofere i napustila stan.

Šta će se desiti sa glavnim akterima nije lako predvideti, ali raspleti se polako naziru. U prilog tome i informacija koja je objavljena na zvaničnom Instagram profilu serije "Igra sudbine", gde je objavljeno da je juče "pala poslednja klapa". Time je snimanje prve sezone popularne serije završeno... A šta će dalje biti, ostaje da vidimo...

.

"Danas je završeno snimanje prve sezone serije "Igra sudbine", piše u objavi fotografije na kojoj pozira cela glumačka postava serije.

Fanovi su se odmah oglasili u komentarima, pitavši da li je u planu snimanje druge sezone.

Na svom Instagram profilu, glumica Milica Milša, koja u seriji tumači lik Ade Kanački, objavila je fotografiju sa seta i gledaoce obradovala novom informacijom.

.

"307 epizoda serije "Igra sudbine" je danas završeno! Mi idemo na pauzu pa se vraćamo u maju i snimamo još 100 epizoda! Hvala što nas volite i gledate", napisala je glumica u opisu fotografije.