Džulija Roberts okrila stroga pravila VASPITAVANJA SVOJE TROJE DECE: Jednog se POSEBNO PRIDRŽAVA

Džulije Roberts, ova obožavana oskarovka sa svojim suprugom, snimateljem Denijem Moderom, ima 19-godišnje blizance Hejzel i Fina, kao i 16-godišnjeg sina Henrija.

Izvor: blic žena/Iris Krdžić  |  
Foto: Everett Collection/Shutterstock
Foto: Everett Collection/Shutterstock
.

Glumica je, kad su deca bila manja, imala stroga pravila kada su u pitanju mobilni telefoni u kući.

"Imali smo neka jednostavna pravila. Imamo stanicu za punjenje telefona i svi idu na stanicu kad se dođe kući. Nema telefona za stolom, definitivno", rekla je glumica u intervjuu za Today.com povodom izlaska njenog novog filma na "Leave the World Behind".

.

Iako su deca sad već velika, ona kaže da se nije mnogo toga promenilo u njenom pristupu i brizi o njima, čak i sad kad nisu pod njenim krovom stalno, nego na fakultetu.

"Odgajam ih na isti način i kad nisu kod kuće kao i kad jesu. To je, znate već: Spavaš li dovoljno i zvučiš kao da si bolestan ili piješ li čaj, pošalji mi poruku kad dođeš kući da znam da si kod kuće živ i zdrav", rekla je i dodala da je svesna koliko je srećna što je i dalje shvataju ozbiljno.

Istakla je kako neizmerno ceni svoju decu jer joj još uvek dopuštaju da im bude ista mama, ne kolutaju očima i imaju ogromnu količinu razumevanja.

.

Kad putuje zbog posla, a starija deca su na fakultetu na različitim mestima, suprug je kod kuće sa najmlađim detetom, tada se svi zajedno vide i razgovaraju na fejstajmu.

"To je tako zabavno. Svi smo toliko srećni što smo zajedno na taj način i da smo još uvek tako duboko zaljubljeni", otkrila je glumica.