Dženifer Lopez se JAVNO ZAHVALILA ženi koja joj je pomogla NAKON POROĐAJA: Shvatila sam da mogu biti JAČA nego ikad!

Dženifer Lopez je uputila zahvalnost treneru koji joj je pomogao da se oseća lepo u svojoj koži.

Izvor: Magazin Novosti  |  
Foto: DFree/Shutterstock
Foto: DFree/Shutterstock
.

Dženifer još uvek govori o životu nakon rođenja blizanaca. Glumica i pevačica je u nedelju uručila svom ličnom treneru Trejsi Anderson nagradu za izuzetna dostignuća u fitnesu na dodeli nagrada za dnevnu lepotu.

Dok je Lopez (54) bila na sceni, govorila je kako ju je Trejsi motivisala da se oseća bolje u svom telu nakon što je rodila blizance.

- U poslednje vreme sam mnogo razmišljala, vraćajući se na prethodne verzije sebe da bih u potpunosti prihvatila sebe. I setim se koliko me je Trejsi inspirisala i ohrabrila da slavim svaku verziju svog tela tokom godina i da nastavim da se uzdižem kako se moj život i potrebe menjaju - rekla je Dženifer prenosi "Pipl".

- Upoznala sam Trejsi odmah nakon što sam dobila blizance. Pozvala sam je u trenutku kada sam se osećala nesigurno, pitajući se da li ću se ikada vratiti na ono što sam bila pre - kao što većina novopečenih mama radi nakon porođaja.

- Ušla je u moj život i pomogla mi da zagrlim novu sebe i pomogla mi da budem i da shvatim da mogu biti jača nego što sam ikada ranije bila - rekla je Lopez.