Dženifer Lopez progovorila o VELIKOM USPEHU u Holivudu: Karijeru sam započela kao PLESAČICA, a onda sam počela da snimam FILMOVE I PLOČE!

Dženifer Lopez je nedavno govorila o položaju žena u Holivudu. Primetila je da se standardi menjaju, što joj je drago, a sada je nastavila da govori o tome šta znači biti žena u šou-biznisu.

Izvor: Magazin Novosti/El  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Pevačica i glumica se osvrnula na neke trenutke svoje karijere u Holivudu.

- Nemam Oskara. I nemam Zlatni globus. I nemam Gremi, SAG nagradu, BAFTA-u, izbor kritičara ili holivudsku filmsku nagradu. Ali ovo je moja peta nagrada Icon Avard. Od svih stvari u koje sam mislila da ću odrasti dok sam bila devojčica, poslednja stvar koju sam imala na svojoj listi bila je ikona - rekla je za pevačica za "El".

- Ova nagrada se odnosi na to da bude reprezentativan simbol, u ovom slučaju, ono što znači biti žena u Holivudu - izjavila je ona i dodala da je karijeru počela kao plesačica.

- Ali kada razmislim o tome i o stvarima na kojima sam radila, počela sam kao plesačica. A onda sam počela da snimam filmove, pa ploče, a onda nekako stvaram svoj brend i kompanije na svakom koraku. I sa svakom tranzicijom, izgledalo je da postoji ogromna opozicija, bukvalna, kao fizička i emocionalna, ideji da možeš da uradiš mnogo različitih stvari i da te shvate ozbiljno - zaključila je Dženifer.