Dileta Leota otkrila razlog raskida sa turskim zavodnikom Džanom Jamanom

Italijanska sportska novinarka Dileta Leota i turski glumac Džan Jaman bili su pod budnim okom javnosti, kako zbog svojih karijera, tako i zbog emotivne veze.

Dileta Leota, foto: Profimedia
Dileta Leota, foto: Profimedia

Celog leta stupce italijanskih i turskih medija, pa i naših u regionu, punile su fotografije i priče o ljubavi popularnih Dilete i Džana. Dok obožavateljke glumca kojeg zovu "turski Sandokan" nisu mogle da prihvate Diletu kao njegov izbor, i muški obožavaoci lika i dela italijanske novinarke, imali su primedbe na njen izbor.

Par se nedavno rastao, verovatno i, kako su mnogi tumačili, upravo zbog pritiska javnosti, posebno pritiska na društvenim mrežama.

Džan Jaman, foto: Profimedia
Džan Jaman, foto: Profimedia

Sada je novinarka, gostujući u italijanskoj emisiji priznala da je od januara 2021. bila u vezi sa pomenutim turskim glumcem, ali da njihova ljubavna priča nije dugo potrajala.

"Zaprosio me je posle mesec dana. To je bilo suviše brzo za mene, u tom trenutku", rekla je Leota. "Sve to sa Džanom je bila predivna priča. Pravi san. Istinska bajka, ljubav na prvi pogled. Mi smo dvoje tridesetogodišnjaka koji su se iskreno zavoleli. Ali... Nije ni bilo lako, jer iako smo pokušavali, teško je bilo naše intimne delove života sačuvati od javnosti. A i poslovi su nam otežavali sve, rekla je Dileta, koja ipak nije želela da otkriva više detalja o samom raskidu.

Izvor: Superžena