Da li ste znali da je ovaj POZNATI ROKER, čije hitove SVI OBOŽAVAJU, komponovao muziku za „Igru sudbine“: „Pročitao sam dijaloge i uzeo gitaru“

Serija „Igra sudbine“ proslavila je nedavno svoju 1000. epizodu emitovanu na programu Prve televizije.

T. R.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Na gala proslavi koja je odžana na splavu Kopenikus 610 u Beogradu, prisutne je iznenadio legendarni muzičar Dado Topić, koji je komponovao muziku i naslovnu numeru za najpopularniju domaću seriju.

Ovom prilikom, on se pojavio na podijumu na veliko iznenađenje svih prisutnih i prilikom iznošenja torte otpevao stihove popularne numere.

„S obzirom na to da nisam imao iskustva sa pisenjm muzike za film ili televiziju, bilo mi je veoma interesantno i iznenađujuće kada sam dobio poziv da to uradim za „Igru sudbine“. Pročitao sam neke dijaloge iz serije i to kako će se priča razvijati, a onda sam uzeo gitaju i napravio prvo tekst, pa onda i muziku“, istakao je popularni pevač za Prva.rs.

Kako kaže, veruje da je ova numera doprinela i popularnosti serije, baš zbog toga što je pevljiva.

„Ljudi vole tu pesmu, interesantna je i pevljiva. To je za naslovnu numeru veoma važno. Bio je to neki lep trenutak, sve se spojilo i relativno sam je lako napisao“, rekao je Topić.