Da li ćemo Adu Kanački gledati u nastavku serije? Milica Milša otkrila da li je VEST LAŽNA...

Prva sezona serije "Igra sudbine" je završena sa emitovanjem, a gledaoci još uvek ne mogu da veruju da glavnu junakinju Milicu Milšu neće gledati u nastavku serije.

serija &Igra sudbine&, foto: PRVA TV
serija "Igra sudbine", foto: PRVA TV
.

Nakon emitovanja poslednje dve epizode prve sezone, fanovi su pokrenuli 'lavinu komentara' na društvenim mrežama pitajući se da li će se lik Ade Kanački razvijati i u drugoj sezoni.

Ne mogu da veruju da je Bruner ubio Adu, a jedan od komentara na mrežama bio je da porodica Kanački u najavi za nove epizode serije ne nosi crninu i da je vest o Adinoj smrti verovatno lažirana.

"Nisam videla taj komentar. To je novih 100 epizoda. Sve te epizode sam pročitala i biće uzbudljivo. Vest nije lažirana. Niko nije lažirao vest", otkrila je glumica za Blic.

Milica Milša, serija &Igra sudbine&, foto: Printscreen/PrvaTV
Milica Milša, serija "Igra sudbine", foto: Printscreen/PrvaTV
.

Glumica nije želela da potvrdi da li će biti deo sledeće sezone.

"Ostaćemo zagonentni, kao i svih 309 epizoda. Moramo i dalje. Ne smem ništa da kažem. Znam da će biti uzbudljivo... Ima novih likova koji dolaze da zamute i zakuvaju i naprave nove dogodvštine. Ako ne isto, čak i više će biti uzbuđenja tokom nivih 100 novih epizoda", priznala je Milica Milša.