Pored Nine Seničar, Dejana Bućine, Suzane Lukić, Gorice Popović, Zinaide Dedakin, Nikole Milenkovića i Nikole Trišića, dobro poznatoj glumačkoj ekipi priključila se i mlada glumica Ivana Vasiljković.

Ivana u seriji tumači lik Slobodanke Obradović Bobe, buduće Butkine (Nikola Milenković) verenice, a njih dvoje su se upoznali na seoskom marketu koji je organizovao pop Miki.

Stend ap komičar Nikola Milenković i mlada glumica Ivana Vasiljković su rodom iz Kruševca, a pored toga što tumače ljubavni par u ovoj popularnoj humorističkoj seriji, Nikola i Ivana su u dobrim odnosima i u privatnom životu. To potvrđuje i njihova javna prepiska na Instagramu, kada je Ivana objavila fotografiju sa svojim profesorom glume Dejanom Tončićem, glumcem koji joj je predavao u školi glume, pre nego što je Ivana upisala Akademiju umetnosti u Beogradu.

"Porodica Obrenović", napisala je Ivana u opisu fotografije, a odmah nakon objavljivanja, u komentarima se oglasio i Nikola, poznatiji kao Butka.

"Čini mi se da falim", napisao je Čami.

"Dragane, ti si Buturović", odmah joj je odgovorio Čami.

"I ti si", vratio joj je Butka, aludirajući na njihovo zajedničko prezime iz serije "Popadija", u kojoj, podsećamo, glume zaljubljeni par.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.