Dok De Niro ide ka dnu, Dikaprio leti prema nebu!

Džejms Čepman, korisnik Tvitera, sve je stavio na papir i pronašao momenat u istoriji kada je De Niru zaista postalo svejedno gde će glumiti i kakve će uloge igrati.

.

Ako niste gledali filmove „Razjareni bik“, „Taksista“, „Kum II“, onda imate ozbiljan domaći zadatak za vikend. Ili, još bolje - nemojte govoriti naglas da ih niste gledali.

U sva tri filma glavnu ulogu igra Robert De Niro, koji će ostati zapamćen kao jedan od najboljih glumaca svih vremena.

Njegov glumački katalog je toliko impresivan, da je komotno mogao da se penzioniše pre 20 godina, a i dalje bi nosio titulu jednog od najboljih glumaca ikada.

Ali zapitajte se: koji je poslednji dobar film u kojem je glumio De Niro?

OK, možda možemo raspravljati o "Džeki Braun " ili eventualno "Silver Linings Playbook", ali očigledno je da mu karijera ide silaznom putanjom.

Verovatno postoji razlog što se De Niro od "Lovca na jelene" pretvorio u "Nevaljalog deku", ali izgleda da više ne bira uloge i da mu je nekako svejedno gde će glumiti.

Džejms Čepman, korisnik Tvitera, sve je stavio na papir i pronašao momenat u istoriji kada je De Niru zaista postalo svejedno gde će glumiti i kakve će uloge igrati.

.

Rezultati njegove analize kažu da je to bilo 2002. godine, kada mu je bilo 59 godina. Te godine, izašla su tri filma: „Šoutajm“, „Grad na obali“ i „Analyze That“.

Ipak, on je Robert De Niro i može da radi šta hoće.

Čepman nije stao tu. Iskoristio je i rejtinge sa „Rotten Tomatos“ stranice i pronašao detalj kada je karijera Leonarda Dikaprija krenula uzlaznom putanjom.

Ta analiza kaže da od De Nira više ne očekujemo epske klasike, ali da će Dikaprio još dugo biti najunosnija investicija Holivuda.

.

Izvor: N1