Madona se rasplakala i posvetila pesmu „izgubljenom“ sinu...

Pop zvezdi je teško pao gubatak starateljstva nad petnaestogodišnjim sinom Rokom. Iako se pomirila sa tim da je izgubila starateljstvo i da tinejdžer ne želi da živi sa njom, već sa ocem Gajem Ričijem u dalekom Londonu, pevačici cela situacija vrlo teško pada.

.

“Ne postoji jača ljubav od one koju majka oseća prema svom sinu. Nadam se da će me čuti i shvatiti koliko mi nedostaje”, rekla je kroz suze kraljica popa na koncertu u Oklandu i Roku posvetila pesmu „La Vie en Rose“.

Borba za starateljstvo počela je u decembru prošle godine, kada je Roko napustio majčinu turneju i otišao u Englesku kod oca. Uprkos njenim molbama, tinejdžer nije želeo da se vrati, a ignorisao je i odluku suda u Njujorku da Božić mora da provede s majkom.

“Činjenica je da se Madonna pomirila s tim da joj se sin neće vratiti i da je njegov dom sada kod oca. On želi da bude s tatom, ali to ne znači da će ona prestati da mu bude majka. Neće prestati da se bori za to da Roko bude siguran i da ima sve što mu je potrebno. Ne razume zašto je došlo do ovoga. Ceo svet joj se srušio”, otkrio je izvor blizak pevačici.

.

Izvor: Tračara