Adel: Ovako ću uvek izgledati!

Pevačica je u poslednjem intervjuu, izmeđuostalog, otkrila šta misli o plastičnim operacijama.

.

Ne samo da Adel ima jedan od najboljih vokala, ona je takođe jedan od glavnih uzora mnogima kada je reč o samopouzdanju i zadovoljstvu u sopstvenoj koži, što je potvrdila i u velikom intervjuu koji je dala za magazin "Time".

"Time" je objavio deliće intervjua s Adele, a ona se našla i na naslovnoj strani novog broja ovog uticajnog magazina. U nekoliko objavljenih odlomaka "Time" je s javnošću podelio neka Adelina mišljenja, na primer ona o društvenim mrežama i plastičnoj hirurgiji.

Na pitanje o onome šta joj je donela slava Adel kaže da se pomirila s činjenicom da će najverovatnije biti u centru pažnje narednih 20 godina, navodeći da će svetu tada pokazati svoje prave godine.

"Ne želim da se podvrgavam plastičnim operacijama. Ovako ću uvek izgledati. Nosite se s tim. Nakon što to naučite da osećaćete se mnogo smirenije", kaže Adel.

Adel je takođe dala svoje mišljenje o društvenim mrežama, priznajući da je pogasila sve profile da bi na novom albumu zvučala što je moguće iskrenije.

"Privatnost je ključna ako želite da snimite dobar album, nezavisno od toga hoće li da se svidi ljudima ili ne", kaže Adel i dodaje:

"Moj se život u potpunosti promenio, ali uspela sam da stvorim iskren album, a on je deo mene. Kako bih to uspela da stvorim čekajući pola miliona lajkova na objavljenu fotografiju? To nije stvarno."

Izvor: Tportal