Madona zapevala "Imagine" na Trgu Republike u Parizu

U sećanje na nastradale 13. novembra u terorističkim napadima u Parizu, muzička zvezda zapevala je na pariskom Trgu Republike. Pogledajte kako je to izgledalo...

.

Nakon velikog koncerta koji je imala u sredu uveče, Madona je fanovima napisala na tviteru:

"Pevamo neke pesme na Trgu Republike. Srešćete me tamo"

.

Madona je počela pesmom "Ghosttown", onda je otpevala "Imagine" i "Like a Prayer." Uz nju je sve vreme bio njen sin Dejvid, a na gitari ju je pratio Monte Pitman.

"Svi znaju zbog čega smo i ovde. Samo želimo da otpevamo nekoliko pesama o miru, samo da podelimo ljubav i radost, ali i da odamo počast i poštovanje ljudima koji su umrli pre oko četiri nedelje."

Tonight was magic!! Thank You Paris thank you @jr Thank you #rebelheartfans

A photo posted by Madonna (@madonna) on

.

Kip na Trgu Republike je postao mesto na kojem ljudi širom sveta odaju počast poginulima u terorističkim napadima, prekrivaju ga cvećem i mnoštbom sveća.

Nekoliko sati pre nego što je zapevala na trgu, Madona je na koncertu otpevalai nacionalnu himnu ogrnuta francuskom zastavom.

.

"Mi smo jedno srce i naša srca kucaju kao jedno... snaga ljubavi je veća od ljubavi prema moći. Došla sam ovde kada sam imala 20 godina i baš ovde u Parizu samo odlučila da želim da se bavim muzikom. Hvala ti Parizu što si posadio to seme u moje srce", piše Mashable.

.