Showbiz vesti

Lud, zbunjen, normalan – Od 7. septembra na Prvoj TV

Prva srpska televizija, koja je prepoznatljiva po veoma uspešnom i kvalitetnom domaćem serijskom programu, udarnički ulazi u novu sezonu! I od jeseni nastavljamo da se družimo sa junacima veoma popularne humorističke serije “Kud puklo da puklo”, ali tu nije kraj smehu na Prvoj. Od 7. septembra pred naše gledaoce stižu Fazlinovići!
31.08.2015. - 14:06h

Bosanskohercegovački sitkom “Lud, zbunjen, normalan” koji je oborio sve rekorde gledanosti u celom regionu i sa velikim uspehom je emitovan na B 92, spreman je da osvoji i publiku Prve TV. Velika doza smeha i dobrog, zdravog humora očekuje nas i u sedmoj sezoni od Izeta, Faruka i Damira ali i originalnih sporednih likova koji su neizostavni deo zabave.

Pojačanje sjajnoj ekipi u novim epizodama je i naš veliki glumac Ljubomir Bandović koji će odličnom glumom uz dobar scenario sigurno ostaviti pečat. Ista dobro poznata ekipa je ponovo na okupu. Glavne uloge tumače Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović, Tatjana Šojić, Ilir Tafa, Emir Hadžihafizbegović… Režiju potpisuje Elmir Jukić, po scenariju Feđe Isovića. Šta će se dešavati u nastavku serijala i kakvi nas zapleti i komične situacije očekuju u seriji “Lud, zbunjen, normalan” pogledajte radnim danima od ponedeljka do četvrtka u 21.00 i vikendom od 20.00 na Prvoj TV.