Tanja Petrović "razvalila" ratničkim plesom!

Novo izdanje "Plesa sa zvezdama" otkrilo je sećanja... Finale se bliži, a najbolja petorka cupka od neizvesnosti.

.

Zvezdana petorka bila je spremna na sve ili ništa na plesnom podijumu. Koreografije su sve teže I teže, a sudije sve strože. Samo najbolji ostaju. Da li će Vanesa uspeti da se izbori i da se plasira u polufinale i da ne bude kraljica baraža odlučiće žiri I publika. “Plavi haos” otvarila je 10. epizodu emisije “Ples sa zvezdama” I to u ritmu sambe, sa plesnim partnerom Vladom Todorovićem, uz pesmu “Nedostaješ mi ti” koju je posvetila svojoj kumi koja je preminula. U izaozovnom kostimu očarala je publiku u studiju, a žiri je imao samo reči hvale.

Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija Martinović igrali su “contemporary” uz “Plava ptica”. Zanosni ples Ivana I Marije ostavio je sve bez daha, a osmeh na licima žirija to je i potvrdio. Ivan je ples posvetio glumi, Fakultetu dramskih umetnosti i kolegama sa klase. Kao i svim mladim ljudima koji žele da dosegnu slobodu. Naravno, nije izostao ni slatki komentar Aleksandra Josipovića.

Želim da branim Mariju, ona nikad nije igrala savremenu igru. A ovo je za mene bilo loše jer mnogo toga fali. Nečisto, prašnjavo, kao da gledam srpsku trendseterku Snežanu Dakić.

Tanja Petrović i Marko Vasiljević su zaigrali flamenko uz pesmu “Što mi značiš ti”. Tanja je španski ples igrala za pokojnog oca, “čarobnjaka njenog detinjstva”. Tanja Bošković je od žena koje imaju mnogo uspomena. Ples je posvetila misterioznom muškarcu iz Splita koji joj je poslao sliku i kog nikada nije upoznala. Tanja je sa Markom Mićićem igrala rumbu uz pesmu “La Vien En Rose”. Nikolin komentar je sasvim dovoljan da shvatite Tanjin ples.

Ja ću da pročitam poruku moje supruge: “Svaka čast Tanji kako igra i izgleda u tim godinama. I ja bih volela tako jednog dana”. Bilo je malo grešaka, ali osetio sam vajb između vas i mogu da kažem da je, u ovom šouu, Marko izrastao u muškarca.

Aleksandar Šapić je ples posvetio supruzi Milici, a igrao je uz simboličnu pesmu “Za moju Milicu”.Usledila je sugestija Aleksandra Josipovića:

Imam pitanje. Kada će sledeći politički izbori? Treba da plešeš jer nijedan političar ne pleše, osim Vučića koji je igrao u jednom šouu, ali je tamo više bio DJ.

Posle svih pet nastupa, takmičari su se spremali za “paso doble” maraton. Na opšte iznenađenje žirija, pobeđuju Tanja Bošković i Marko, a druga Tanja suvereno vlada na listi. Ipak, do zbira glasova publike, još ništa nije gotovo.

Evo aktuelne tabele:

Tanja Petrović i Marko Vasiljević 41

Vanesa Šokčić i Vlada Todorović 38

Tanja Bošković i Marko Mićić 35

Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević 35

Ivan Mihailović i Marija Martinović 33

Konačni rezultat mnogo zavisi od glasova publike, a kome su gledaoci najmanje naklonjeni i ko ide u duel, saznaćete večeras od 21h.