Showbiz vesti

"ONA NE DAJE PROSTORA ZA TO"! Ljuba Perućica otkrio u kakvim je DANAS ODNOSIMA sa Aleksandrom Prijović

Iako je prošlo mnogo vremena od raskida Ljube Perućice i Aleksandre Prijović, mediji i dalje provlače priču o navodnim razlozima prekida njihove dugododišnje veze.

22.09.2021. - 09:26h
Ljubomir Ljuba Perućica i ALeksandra Prijović
Ljubomir Ljuba Perućica i ALeksandra Prijovićfoto: PRVA TV

Nedavno je u jednim novinama osvanuo tekst da bivši partneri nisu u dobrim odnosima, a sada je pevač rešio da stavi tačku na ovu temu.

"Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem", otkrio je Perućica u emisiji "Grand magazin", dok je na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snime duet i da li ga to pitanje nervira, odgovorio:

"Više me ne iznenađuje, zato što novinari nekad umeju da budu bezobrazno direktni i da postave pitanje da se i sam šokiram. Ali dobro, pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo".

On je istakao da pitanje o potencijalnoj duetskoj pesmi sa Aleksandrom novinari uglavnom postavljaju njemu, a kao razlog naveo je:

"Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvek odgovorim, pa verovatno iz tog razloga", rekao je Ljuba, prenosi grand.online.