"DEŠAVALO SE DA IZGUBIM SEBE!" Milica Todorović o padovima i o životu PRE "Zvezda Granda"

Pevačica Milica Todorović ističe da je njen život potpuno isti i pred kamerama, i iza njihovih reflektora. Sebe smatra vrlo iskrenom i transparentnom osobom.

Milica Todorović, foto: PRVA TV
Milica Todorović, foto: PRVA TV
.

"Ništa ne krijem od javnosti, možda zato što sam toliko otvorena i živim stvarno normalnim životom, nema nikakvih problema. Moj život je zaista normalan, ništa što ne žive i sve druge devojke. O privatnom životu se uvek zna u meri u kojoj treba i u kojoj je prihvatljivo", rekla je pevačica za "Avaz" i dodala:

"Mene nekako ljudi vole ovakvu kakva sam, i ja sam takva van kamera i ne vidim zašto bih bilo šta menjala. Ne želim da se pretvaram da sam neko drugi. Drago mi je što me je narod prihvatio ovakvu sa svim vrlinama i manama. Milica Todorović pre "Zvezda Granda“ je ista Milica Todorović sada, samo malo starija. Radim ono što volim, trudim se da svojoj publici koja me voli, ceni i poštuje dam svoj maksimum. Šta mogu više da tražim", bila je iskrena Milica.

Takođe je priznala da ponekad i izgubi sebe.

"Dešavalo se da izgubim sebe u određenim situacijama u životu. Ali sam se brzo vratila sebi", jasno je rekla Todorovićeva.

Dugo je ona držala rekord za najmlađu pobednicu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

"Imponuje mi što sam i dalje najmlađa pobednica "Zvezde Granda", ali mi je drago što više nisam jedina ženska pobednica. Sa trona me je skinula divna Džejla Ramović", zaključila je Milica.