Pre nego što je PREUZEO NAGRADU, Mahir je bio na INFUZIJI! Marija u vlogu otkrila šta ga je snašlo...

Iako joj možda nikad nije bio cilj da postane jutjuberka, video snimci Marije Šerifović se i te kako gledaju.

Marija Šerifović, foto: Prva TV
Marija Šerifović, foto: Prva TV
.

Snimkom, koji je objavila juče na svom zvaničnom Jutjub kanalu, htela je da pokaže atmosferu sa finalne večeri muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Marija je snimala momente iz publike dok su svi članovi žirija pratili nastupe svojih takmičara.

Međutim, pre nego što su njeni kandidati nastupali, Marija je morala da se vrati u svoj stan kako bi Mahiru skuvala supu, jer se prethodnu noć otrovao hranom i završio na infuziji.

"Idem na generalnu probu sa kandidatima. Došao je i taj dan… Ja sam morala da se vratim kući, da skuvam Mahiru supu, zato što se izgleda otrovao. Sinoć je pojeo neku picu koja mu nije odgovarala i u ovom trenutku prima infuziju i neka mu je Bog na pomoći, ja mucam od stresa. Odnećemo mu supu i nadam se da će mu biti bolje i da će biti spreman da nastupa", rekla je Marija u vlogu, a onda nakon nekoliko trenutaka dodala da je Mulalić zbrinut.

Nakon što se vratila u studio u Košutnjaku, pevačica je nastavila da svojom kamerom pomno prati dešavanja na sceni "Zvezda Granda".

Na samom kraju njenog vloga, Marija je ispratila i ključan momenat ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja - proglašenje pobednika.

Mahir Mulalić je kao pobednik takmičenja na poklon dobio automobil, ali i ceo album koji je producirao Aleksandar Milić Mili.