Veljko Ražnatović spreman za sledeći meč! A o privatnom životu za Prvu TV otkriva: Radimo na sledećem nasledniku ili naslednici

Pred važan meč koji ga očekuje 22. maja, u "Jutru" Prve televiizije, gostovao je Veljko Ražnatović. On je govorio o svojoj bokserskoj karijeri i više puta napomenuo da nije poražen u ringu.

foto: Prva Tv / screenshot
foto: Prva Tv / screenshot
.

Naveo je da osećaj koji ima kada je u ringu ne može da se uporedi ni sa čim, kao i da mu se život promenio kada je dobio dete.

- Ja nemam život više, živim sa ženom i detetom u Titelu, treniram u Novom Sadu, mene niko godinama nije video... Stvarno ne izlazim iz kuće, stvarno sam ludak, imam 30 pasa živim sa njima, nasmejao se Veljko.

Svestan je da narod i dalje više zanima kako živi nego njegova sportska karijera, ali smatra da je svaki publicitet dobar publicitet. S druge strane, kaže da mediji ponekad umeju da preteraju sa narušavanjem mira. Ono što ga posebno pogađa su glasine da namešta svoje mečeve.

- Ne bojim se ničega, samo Boga i poraza i nastojim da ostanem nepobeđen u ringu", rekao je Ražnatović.

On je priznao da Titel ne bi menjao ni za šta, te da njemu i Bogdani oko deteta pomažu Veljkova i Bogdanina mama i sestre. Stvarno smo blagosloveni u svakom smislu - rekao je Ražnatović pa dodao da on i Bogdana rade na drugom detetu:

- Radimo na sledećem nasledniku ili naslednici.

Kako izgledaju njegovi treninzi i šta je još rekao o mečevima, protivnicima u ringu, porodici, pogledajte u video-prilogu.