Mila iz "Igre sudbine" o NEPRISTOJNIM PONUDAMA: Današnji svet i život nije nimalo lak!

Olju Lević, proslavila je uloga Mile Galić u seriji "Igra sudbine", a sada je glumica otkrila šta joj pišu fanovi na društvenim mrežama.

Olja Lević u seriji &Igra sudbine&, foto: Prva Tv
Olja Lević u seriji "Igra sudbine", foto: Prva Tv
.

“Nisam se baš direktno susretala sa nepristojnim ponudama, ali možda sam neko ko deluje da neće da pristane na nepristojne ponude. Indirektno, pa kao neko opipavanje, možda je toga bilo. Toga ima i u našem poslu, i u svakom poslu, ja mislim. Današnji svet i život nije nimalo lak! Treba se boriti”, zaključila je glumica za “Mondo”.

Olja Lević, foto: Prva TV
Olja Lević, foto: Prva TV
.

“Sad možda više i ne misle, ali mnogi su mislili da sam manekenka. Zbog toga sam i pozvana u stvari na kasting. Bila sam pozvana za lik Sofije, na osnovu tih fotografija, pošto Sofija u seriji igra manekenku. Te fotografije su mi bile neka pomoć, eto da budem pozvana na kasting i dobijem ulogu Mile. Ja od kad sam napravila Instagram, mene su nekako tad krenule… Dobila sam i ovu ulogu, i neke poslove. Tako da je Instagram vrlo bitan u današnjem svetu, da li se to meni svidelo ili ne, to je druga stvar”, otkrila je Olja za "Mondo".