Gledate je u ulozi Mione u seriji "Tate", a da li ste znali da se ova glumica pojavila u sitkomu "Andrija i Anđelka"

U poznatoj humorističkoj seriji "Tate" trenutno su aktuelne dve ljubavne priče. Dok je Miona u procesu razvoda od supruga Vlada Bambulovića, njen još uvek zakoniti suprug započinje romansu sa svojom radnicom Simče. Međutim, i Miona je na putu da započne vezu sa svojom starom ljubavlju iz detinjstva - inspektorom Radićem.

Tašana Bambulović, serija &Tate&, foto: Promo
Tašana Bambulović, serija "Tate", foto: Promo
.

Glumica Tašana Đorđević koja tumači lik Mione Bambulović je diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti 2008. godine, u klasi prof. Gordane Marić.

Glumica je tokom svoje karijere više bila angažovana u pozorištu. Glumila je u bezbroj poznatih predstava kao što su "Nemanjići, podela carstva", "Ričard III", "Lunja i Maza"...

Tašana Đorđević, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Tašana Đorđević, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Međutim, veliku popularnost je stekla ulogom Mione u seriji "Tate", a njen lik je dodatno podigao svest o mentalnom zdravlju društva, odlučivši se za odlazak psihoterapeutu kako bi rešila problem sa svojim suprugom Vladom Bambulovićem.

Glumica Tašana Đorđević se do sada pojavljivala u serijama "Urgentni centar", "Ubice mog oca", filmskom serijalu "Montevideo, Bog te video", kao i poznatom sitkomu "Andrija i Anđelka" gde je imala epizodnu ulogu konobarice.