Gledate ga u seriji "Igra sudbine", a ovaj glumac je delio kadar sa Đošom u "Porodičnom blagu" (FOTO)

Serija "Igra sudbine" iz dana u dan okuplja milionski auditorijum, što glumce neizmerno raduje, jer je, kako objašnjavaju, to dokaz da rade dobar posao. Pored glavnih glumaca Olje Lević, Luka Raca, Stevana Piala, Milice Milše, publika voli i Vladana Savića, koji u seriji igra Ivana Ožegovića.

serija &Igra sudbine&, foto: video_media_lib
serija "Igra sudbine", foto: video_media_lib
.

Svoju prvu ulogu Vladan je imao u legendarnom filmu "Varljivo leto '68", snimanom 1984. godine, a filmovi koji su ga proslavili među publikom su "Ne miriše više cveće", "Zeka, Crvenkapa i Lotar Mateus", "Pazi šta radiš"...

Međutim, glumac je zaigrao i u legendarnoj seriji "Porodično blago", gde je tumačio lik zlatara, a kadar je delio sa poznatim Bogoljubom Mitićem Đošom.

Fejsbuk stranica "Riznica domaćeg filma" nedavno je objavila scenu Vladana Savić i Bogoljuba Mitića Đoše i tako nas podsetila na seriju uz koju su mnoge generacije odrasle, a čija se repriza i dan-danas gleda.

.

Šta publika može očekivati od razvoja uloge Ivana Ožegovića u seriji "Igra sudbine" možete pročitati NA OVOM LINKU, a za koju poznatu narodnu pesmu je glumac napisao tekst saznajte klikom OVDE!