Gledate ga kao Ivana u seriji "Igra sudbine", a da li znate da je glumac napisao tekst za ovu narodnu pesmu koju mnogi vole

Serija "Igra sudbine" iz dana u dan okuplja milionski auditorijum, što glumce neizmerno raduje, jer je, kako objašnjavaju, to dokaz da rade dobar posao. Pored glavnih glumaca Olje Lević, Luka Raca, Stevana Piala, Milice Milše, publika voli i Vladana Savića, koji u seriji igra Ivana Ožegovića.

Vladan Savić, serija &Igra sudbine&, foto: Prva TV
Vladan Savić, serija "Igra sudbine", foto: Prva TV
.

Svoju prvu ulogu Vladan je imao u legendarnom filmu "Varljivo leto '68", snimanom 1984. godine, a filmovi koji su ga proslavili među publikom su "Ne miriše više cveće", "Zeka, Crvenkapa i Lotar Mateus", "Pazi šta radiš"...

U seriji "Igra subine" koja se svakog radnog dana emituje od 21h na Prvoj televiziji, Vladan tumači lik Ivana Ožegovića, oca sinova Luke i Alekse.

Međutim, malo ko zna da je poznati glumac u prošlosti bio tekstopisac i da je napisao čuvenu pesmu "Opa, opa", veliki hit pokojnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa.

"Što se tiče mog privatnog života, nema tu ničeg spektakularnog da bih bio često u novinama. Nisam sklon skandalima, nemam ljubavnicu, sinovi mi se ne drogiraju, oženjen sam istom ženom skoro dvadeset godina. Možda je zanimljivo to što sam bio sportski pilot i što sam nagrađivani tekstopisac velikog broja pesama za koje mnogi ne znaju da sam ih ja napisao. Iako sam uglavnom pisao rok i pop pesme, pomenuću samo jedan narodnjak, a to je “Opa, opa”, koji je pevao legendarni Luis", priznao je glumac za "Blic".