Bila je rame uz rame sa Marijom Šerifović i Anom Nikolić, a onda je nestala sa scene! Evo kako pevačica izgleda posle 20 godina...

Muzički šou program „3K dur“ iznedrio je danas neka od najpoznatijih imena domaće estrade, među kojima su pevačice Jelena Tomašević, Ana Nikolić, Marija Šerifović...

Prva TV/Jutro/Exkluziv, foto: Prva TV/Exkluziv
Prva TV/Jutro/Exkluziv, foto: Prva TV/Exkluziv
.

Malo ko se seća Olge Vulović, poslednje pobednice ove emisije 2004. godine.

Olga Popović (nekadašnje Vulović) se posle pobede više nije medijski eksponirala, već je neko vreme nastupala po beogradskim klubovima. Kasnije se priključila grupi „Piloti“ čiji je i dan-danas prateći vokal. Fotografiju njihovog nastupa možete pogledati NA OVOM LINKU! Takođe, bila je u evrovizijskom timu Željka Joksimovića 2012. godine u Bakuu. Svojevremeno je i pevala prateće vokale Sergeju Ćetkoviću, Toniju Cetinskom i Zdravku Čoliću, piše pulsonline.rs.

Iiiiiiiiii krećemo! #Esc2019 #Eurovision #Srbija Posted by Olga Popović on Уторак, 14. мај 2019.

"Ostvarila sam se na mnogim poljima, privatno i poslovno. A i zrelija sam. Prevazišla sam početna razočaranja. Posle zaista mnogo koncerata i turneja, naučila sam razliku između scenskog glamura i ,"običnog" života. Ponekad je teško biti fin i lepo vaspitan u surovom svetu šoubiznisa”, izjavila je pevačica "MNE magazin".

Ko kaže da je kišni dan loš za frizuru?! ?☔? Posted by Olga Popović on Субота, 07. март 2020.

U međuvremenu, Olga se udala i postala majka, a na pitanje na koji način je to promenilo kao ženu, a na koji kao umetnicu, pevačica je tada odgovorila:

“Više volim sebe. U trudnoći sam na poseban način zavolela svoje telo, a postala sam i svesnija trenutka. Prolaznosti. Imam iskrenu podršku i razumevanje muža. To je za nas, umetnike, večitu decu, jako važno. U pevanju imam slobodniji izraz i još više strasti i emocija. Mislim da oni koji me slušaju osećaju to. Volim da pružam iskrene emocije”, rekla je Olga Popović.