Showbiz vesti

Krili se u kontejneru, pokušali da ih usvoje... Ne biste verovali na šta su sve OBOŽAVAOCI SPREMINI da bi upoznali svoje idole!

Fanovi su spremni na najneverovatnije stvari kako bi se približili svojim idolima, a ovo su samo neke od njih...

25.07.2020. - 09:02h
foto: Depositphotos/s_bukley

Poznate ličnosti oduvek zauzimaju posebna mesta u životima njihovih obožavalaca. Svedoci smo raznih situacija, ali definitivno postoje i fanatici koji su spremni na sve, kako bi im se samo na trenutak približili. Neke od svetskih zvezda imala su ta neprijatna iskustva.

Džastin Biber osvojio je srca mnogih tinejdžerki širom sveta, pa nas zato i ne čudi što je grupa devojaka pokušala da mu priđe krijući se ni manje ni više nego u kontejneru. Devojke su se nadale da će na taj način uspeti neopaženo da uđu u zgradu u kojoj je Biber nastupao tako što će neko uvesti kontejner unutra. Nažalost, u svojoj nameri nisu uspele.

Prilikom Biberovog nastupa u Velikoj Britaniji, obožavateljke su toliko puta nazvale recepciju hotela u kojem je odseo da je hotel na kraju promenio broj telefona, piše Magazin.novosti.

foto: Photo by Mark Metcalfe/Getty Images, Entertainment

Tejlor Svift je toliko opčinila jednog obožavaoca da je on bez razmišljanja skočio u okean i pokušao da dopliva do njene kuće na plaži u Roud Ajlendu. Policija je zaustavila mladića pre nego što je stigao do Tejlorinog dela obale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#artistrougelight #iamanartist SHADE L105 💄💋 MAKE UP BY MOI 👅 @makeupforeverofficial

A post shared by JJ (@jessiej) on

Nakon što je poznata pevačica Džesi Džej slomila nogu, jedna njena obožavateljka došla je na ideju kako da joj se približi. Pomislila je kako bi ih zajednički problem sigurno ujedinio pa je odlučila da namerno slomi nogu! Devojka je nakon željenog preloma poslala pevačici poruku govoreći joj da je spremna da uradi sve kako bi bila kao ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

and they say bromance is dead x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Jedan od najbizarnijih pokušaja izveo je obožavalac Toma Feltona, zvezde filmova o Hariju Poteru. Kada je Felton bio u poseti Americi dok je još bio maloletan, jedan stariji obožavalac pokušao je da ga usvoji! Sakupio je sve papire neophodne za usvajanje i predao ih mladom Feltonu.