Holivudska glumica Emili Blant progovorila je o intimnim scenama na setu, kao i ljubljenju sa kolegama. Kako je glumica rekla, koliko god profesionalno da se pristupa ovakvim scenama, sa svakim kolegom je drugačije.

Tako postoje neki sa kojima ima pozitivna iskustva, poput Meta Dejmona, Toma Kruza i Kilijana Marfija, ali i oni drugi, koje nije želela da imenuje.

- Glumila sam hemiju sa ljudima sa kojima se nisam dobro provela dok sam radila sa njima. Ne bih rekla da je to neka vrsta ekstremnog prezira, ali definitivno nisam uživala u nekima od njih - rekla je za "Sirius 100 XM".

Ona je iskreno rekla i da joj je bilo muka nakon poljubaca sa nekim od kolega.

- Ponekad je to čudna stvar. Ponekad možete imati odnos koji je stvarno jednostavan, ali se ne prenosi na ekranu - rekla je glumica, pa dodala:

- Hemija je jako čudna stvar. To je eterična stvar koju zapravo ne možete staviti u bocu i kupiti ili prodati. Ili postoji ili ne. Jednostavno je lakše kada sa nekim imaš prirodan odnos - dodala je Blant.

Emili je objasnila i kako je naučila da stvori hemiju i sa osoba koje joj se ne dopadaju i dodala da uprkos svemu pokušava da pronađe nešto kako bi sebi olakšala.

- Moram da pronađem nešto... Čak i ako je to jedna stvar. Možda se lepo smeju ili mi se sviđa kako razgovaraju sa ljudima. Možda su pristojni. Mislim, moglo bi biti nešto slučajno. Ali pronađite nešto što volite na toj osobi ili nešto što volite na njoj kao liku i onda se oslonite na to - rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.