Showbiz vesti

Ukrotila neukrotivog: Helena (49) i Zlatan Ibrahimović (38) su zajedno 16 godina. Bizarno upoznavanje i ljubav na prvu svađu!

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani..." A onda je usledila scena na parkingu!

19.11.2019. - 12:47h
Helena Seger
Helena Segerfoto: Photo by Jasper Juinen/Getty Images Sport

Možda ste mislili da ne postoji niko ko bi mogao da ukroti Zlatana Ibrahimovića, ali čini se da ovaj fudbaler ima slabu tačku, a to je njegova supruga!

I dok se dva italijanska giganta otimaju oko njega - Bolonja i Milan, izvori za tamošnje medije tvrde da glavnu reč vodi Zlatanova supruga koja mu suflira da se vrati u Milan, čiji je dres već nosio i to u periodu 2010. do 2012. godine, piše Izvor: Žena.blic.

Gde će na kraju završiti videćemo u decembru kada mu i ističe ugovor sa američkim Los Anđeles Galaksijem, ali jedno je sigurno - gospođa Ibrahimović oduvek je bila ta koja ima moć nad njim.

Njihov brak inače važi za jedan od najstabilnijih u svetu sporta i estrade, a ljubavna priča ovog puta nemali broj puta obišla je medije - započela je prilično neobično i traljavo, ali se pretvorila u sigurnu luku.

Helena Seger (49) i Zlatan (38) upoznali su se davne 2002. u Malmeu i to sasvim slučajno na jednom parkingu.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo", ispričala je Helena 2010. godine za magazin "Elle".

Ibrahim i Helena
Ibrahim i Helenafoto: Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images for Golden Foot/Getty Images Sport

Ovaj susret promenio je njihove živote zauvek! Zlatan je u početku imao problema da se razume sa 11 godina starijom Helenom, koja je imala lepotu, pamet i odlučan stav, ali vremenom je sve došlo na svoje.

"Zlatan je pametno kopile na terenu, ali je isto toliko bio dobar kada je birao ženu. On ne može da nađe bolju ženu od Helene. Skoro da je dobra kao Zlatan", rekao je svojevremno Stefan Erfors, blizak Helenin prijatelj.

Posle četiri godine zabavljanja na svet je došao njihov prvi sin Maksimilijan, a dve godine kasnije dobili su još jednog sina - Vinsenta.

Helena inače važi za "kraljicu žena fudbalera u Švedskoj", a u svojoj rodnoj zemlji ima status kao Bijonse u Americi... Teško je pročitati lošu reč o ovoj dami, uglavnom većina tvrdi da je veoma elegantna i otmena, i da uživa u luksuznom životu, ali i da naporno radi.

Naime, još pre nego što je upoznala Zlatana, omalena plavuša bila je veoma uspešna i ostvarena poslovna žena, što nije ni čudo s obzirom da je svojevremno priznala da radi od svoje 13. godine! Radila je u duvanskoj industriji, baratala je vrhunskim znanjem iz marketinga, a usputno se bavila i modelingom i glumom.

Helena sa sinovima
Helena sa sinovimafoto: (Photo by Marco Luzzani/Getty Images Sport

I dan danas - Helena radi punom parom, a usput podržava i prati supruga gde god da krene, te vaspitava decu. Zanimljivo je uprkos tome što je par nerazdvojan već 16 godina i nema ni govora o razmiricima, još uvek nisu zvanično venčani. A izgleda da im to i nije važno...

Legendardni napadač ne krije koliko je privražen svojoj izabranici - nemali broj puta u medijima se osvrnuo na to koliko mu znači, a svakako je jedna od najlegendarnijih izjava odgovor na pitanje šta joj je kupio za rođendan.

"Ništa. Ona već ima Zlatana!", rekao je.

Izvor: Žena.blic