Showbiz vesti

Od Irine, preko Lejdi Gage do Dženifer Garner: Bredli se našao u ljubavnom trouglu, ali njegovo srce definitivno pripada samo Lei!

Mesecima se pričalo da je Bredli Kuper bivšu verenicu Irinu Šajk prevario sa pevačicom i zvezdom njegovog rediteljskog prvenca "Zvezda je rođena" Lejdi Gagom, a sada se pretpostavlja da je u vezi sa glumicom Dženifer Garner. Sve je još uvek pod zankom pitanja, ali je zato neupitno da je Lea njegova najveća ljubav.

20.08.2019. - 08:40h
Da li je Lejdi Gaga bila samo paravan za vezu sa Dženifer Garner?
Da li je Lejdi Gaga bila samo paravan za vezu sa Dženifer Garner?foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment

Bredli i Irina rastrali su se nakon nekoliko godina ljubavi, a veza koja je bila sve samo ne dosadna, donela im je kćerku Leu o kojoj se zajedno staraju.

Glumac je nedavno sa mezimicom uživao na plaži u Malibuu okružen prijateljima. Preslatka Lea, koju smo u poslednje vreme viđali sa mamom Irinom u Njujorku, spona je koja će zauvek povezivati Kupera i poznatu Ruskinju.

Irina i Bredli su nakon raskida poručili da su ostali u prijateljskim odnosima, a Lejdi Gaga negirala je tvrdnje da je bila u vezi s glumcem. 

Da li je istinita priča o romansi sa Dženifer Garner, vreme će popkazati. Bredli je veliki prijatelj sa bivšom suprugom Bena Afleka, sa kojim glumica ima troje dece, a Dženifer je bliska i sa Irinom koja ju je u pratnji bivšeg verenika, ćerke i njegove mame Glorije posetila pre pet meseci u novom domu u Kaliforniji.

Izvor: Žena