Od Irine, preko Lejdi Gage do Dženifer Garner: Bredli se našao u ljubavnom trouglu, ali njegovo srce definitivno pripada samo Lei!

Mesecima se pričalo da je Bredli Kuper bivšu verenicu Irinu Šajk prevario sa pevačicom i zvezdom njegovog rediteljskog prvenca "Zvezda je rođena" Lejdi Gagom, a sada se pretpostavlja da je u vezi sa glumicom Dženifer Garner. Sve je još uvek pod zankom pitanja, ali je zato neupitno da je Lea njegova najveća ljubav.

Da li je Lejdi Gaga bila samo paravan za vezu sa Dženifer Garner?, foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
Da li je Lejdi Gaga bila samo paravan za vezu sa Dženifer Garner?, foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
.

Bredli i Irina rastrali su se nakon nekoliko godina ljubavi, a veza koja je bila sve samo ne dosadna, donela im je kćerku Leu o kojoj se zajedno staraju.

Glumac je nedavno sa mezimicom uživao na plaži u Malibuu okružen prijateljima. Preslatka Lea, koju smo u poslednje vreme viđali sa mamom Irinom u Njujorku, spona je koja će zauvek povezivati Kupera i poznatu Ruskinju.

Irina i Bredli su nakon raskida poručili da su ostali u prijateljskim odnosima, a Lejdi Gaga negirala je tvrdnje da je bila u vezi s glumcem.

.

Da li je istinita priča o romansi sa Dženifer Garner, vreme će popkazati. Bredli je veliki prijatelj sa bivšom suprugom Bena Afleka, sa kojim glumica ima troje dece, a Dženifer je bliska i sa Irinom koja ju je u pratnji bivšeg verenika, ćerke i njegove mame Glorije posetila pre pet meseci u novom domu u Kaliforniji.

Izvor: Žena