Šta se dešava među njima: Lejdi Gaga i Bredli Kuper ipak jesu zajedno?

Bredli Kuper i Lejdi Gaga definitivno su obeležili prvu polovinu ove godine, kada je reč o svetskom šoubizu i tračevima o privatnim životima.

Navodno nisu u vezi, foto: Antony Jones/Getty Images Entertainment
Navodno nisu u vezi, foto: Antony Jones/Getty Images Entertainment
.

Nakon što su na dodeli Oskara zaljubljeno pevali hit singl "Shallow" iz njihovog zajedničkog filma "Zvezda je rođena", hiljade fanova je nemoguće uveriti da se među njima ništa ne događa.

Glasine o ljubavi između Gage i poznatog glumca započele su još pre premijere filma, a kulminirale su nakon što je ona ostavila verenika Kristijana Karina.

.

Pre nekoliko nedelja raspala se i Kuperova veza s ruskom manekenkom Irinom Šajk, koja je trajala četiri godine. Prema pisanju tabloida, Lejdi Gaga se trenutno oseća loše jer svi smatraju da je ona kriva za krah veze veze Irine i Bredlija.

"Daily Mirror" piše da ona odbija da se sastane s glumcem i drži ga na distanci iako su se donedavno često družili i oboje tvrdili da se među njima rodilo posebno prijateljstvo.

.

Brojni obožavaoci očekivali su da će Kuper i Gaga u skorije vreme priznati da su zajedno, ali to se još uvek nije dogodilo.

Neki izvori tvrde da Gaga zna da ona nije razlog prekida njegove veze, ali se oseća loše jer nije uspela da pomogne paru da očuva vezu. Isti izvori kažu da Bredli snažno proživljava prekid s Irinom i da mu nova veza nije prioritet.

.

Međutim, glumac i pevačica nadaku se da će ponovno raditi zajedno.

Izvor: Index.hr