Showbiz vesti

Predviđali su im brz kraj ljubavi, a oni uskoro slave 10 godina braka! Šeherezadu danas NIKADA, ali NIKADA ne biste prepoznali!

Posle premijernog prikazivanja serije "1001 noć" na Prvoj televiziji, na medijskom nebu Srbije više ništa nije bilo isto! Turske seriije su doživele strahovitu ekspanziju, a gledaoci su se opčinjeno saživeli sa glavnim junacima, jer su u velikoj meri uspevali da se sa njima poistovete. Uz njih smo plakali, smejali se, uživali, nervirali se i zavideli im! 

A ovo je priča o jednoj sasvim posebnoj ljubavi dvoje glumaca, ljubavi kojoj je prethodio veliki skandal! Njeni junaci su Berguzar Korel i Halit Ergenč, a Šeherezadu, danas ne biste prepoznali!

16.06.2019. - 08:03h
foto: Photo by S. Alemdar/Getty Images Entertainment

Berguzar i Halit su se i upoznali na snimanju serije. Oboje su u tom trenutku bili u emotivnim vezama, ali je njihova ljubav toliko bila jaka da su oboje odlučili da stave tačku na odnose sa partnerima, i započnu svoju romansu.

Halit je bio oženjen glumicom Gizem Sojsaldi koja je, navodno, u tom trenutku bila trudna. Ipak, Berguzar i Halit su odlučili da se venčaju i to su učinili 2009. godine.

Ova vest punila je novinske stupce i naslovne strane turskih časopisa, a iako su dušebrižnici predviđali brz krah njihove ljubavi, par je odlučio da im prkosi i to uspešno čine već 10 godina.

Halit se nije mnogo promenio, ima samo više sedih, ali je Berguzar prilično primenila svoj izgled, pa sada umesto prepoznatljive duge kose ima šik bob frizuru!

Par ima sina Alija, a trude se da žive kao sav običan svet, daleko od medija.