Alek Boldvin progovorio o gubitku deteta i otkrio šta misli o svojoj supruzi...

Slavni glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija u martu su objavili da očekuju peto dete, ali ubrzo nakon toga je Hilarija potvrdila da ga je izgubila.

.

– Na današnjem pregledu nije bilo otkucaja srca. Ali, imam prilično snažne i prekrasne otkucaje srca svuda oko sebe. Okružena sam ljubavlju i zbog toga sam vrlo srećna. Hvala svima koji su me slušali i koji su mi pružili podršku – napisala je ona ispod fotografije na kojoj je s porodicom.

Hilarijinu spremnost da otvoreno govori o ovome podržao je i slavni glumac.

– Moja supruga je vrlo mudra žena i ja verujem u njene odluke – rekao je on tim povodom.

Podsećamo, Alek i Hilarija imaju četvero dece; najmlađeg Romea, četvorogodišnju Karmen Gabrijelu, trogodišnjeg Rafaela Tomasa, i dvogodišnjeg Anđela Čarlsa. Iako danas nosi titulu tate za primer, Aleka i dalje “prati” snimak koji je procureo u javnost, a u kom vređa svoju najstariju kćerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much everything in this photo ?...before you ask: our dog took it

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

foto: Photo by Amanda Edwards/Getty Images
foto: Photo by Amanda Edwards/Getty Images
.

Naime, on je prvobitno bio u braku s Kim Bejsigner s kojom je 1995. godine dobio kćerku Ireland. Nekoliko godina nakon rođenja kćerke par se odlučio na razvod koji su pratili razni skandali, a vrhunac cele afere usledio je kada se u javnosti pojavio snimak na kome Alek besni i viče na Ireland nazivajući je bezobraznom svinjom.

– Ti si nepristojna i bezobrazna svinja. Nije me briga da li imaš 11 ili 12 godina kao ni za to da li si još uvek dete – poručio je, između ostalog, Alek svojoj kćerki tada, a sve to je snimila telefonska sekretarica.

Alek je dodao i to da ga je kćerka ponizila, a zbog toga što se nije javila na telefon iako je znala da će on zvati. Nakon što je audio poruka dospela u medije Alek se javno izvinjavao kćerki, pokušavajući da popravi svoj ugled u javnosti.

– Jako mi je žao što sam izgubio živce kada je komunikacija sa detetom u pitanju – rekao je tada on.

Sve to je narušilo Alekov odnos s kćerkom, ali su radili na njemu i danas se dobro slažu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

it’s a look ? taken by @marypeffer for @jbrandjeans

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

.

Izvor: Avaz.ba