Konačno otkriveno zašto Kejt Midlton PREZIRE Megan Markl i zbog čega nikada neće biti prijateljice kao pre

Megan Markl i Kejt Midlton su se u početku lepo slagale, sve dok nije svanuo dan venčanja princa Harija i Megan Markl kada je njihov odnos počeo da se „ruši“.

.

U početku je Kejt, rado savetovala Megan kako ne bi pravila iste greške kao ona na početku, a Megan je rado prihvatala sugestije.

Međutim, uskoro je Kejt ogorčeno digla ruke od savetovanja Megan jer, ispostavilo se da su javnost, ali i sama kraljica, privrženiji vojvotkinji od Saseksa.

To je Kejt povredilo jer godinama gradi imidž savršene i dopadljive vojvotkinje, a sada se pojavila Megan koja je bez ikakvog uloženog truda u centru pažnje.

Nije Kejt tek tako predala borbu - ćutanjem je napravila dosta problema Megan. Recimo, u stara dobra vremena, Kejt bi je upozorila da nikako ne oblači haljinu sa golim ramenima koju je izabrala u čast kraljičinog rođendana, piše zena.blis.rs.

.

Cela situacija utiče i na Vilijama i Harija koji pokušavaju da smire situaciju između dve besne žene, ali prilično bezuspešno.

Hari i Megan se uskoro sele u Kensingtonsku palatu i to odmah pored dela gde žive Vilijam i Kejt. Međutim, stan u okviru palate koji će dobiti vojvotkinja od Saseksa je, navodno, za jednu sobu veći od onog koji ima vojvotkinja od Kembridža, što je dodatno podgrejalo svađu između njih dve.

U javnosti se njih dve i dalje pretvaraju da je sve u redu, iako fotografije odaju netrpeljivost, a ceo dvor strahuje da će sukob uskoro eskalirati. Da li će kraljica to dozvoliti? Ostaje da čekamo i vidimo.