Showbiz vesti

Poslednja klapa 1. sezone hit serije Istine i laži proslavljena uz smeh, veselje i trubače

Sinoć je u toploj i veseloj atmosferi proslavljena poslednja klapa prve sezone serije Istine i laži, koja je za nešto više od 6 meseci emitovanja na Prvoj televiziji postigla fantastičan uspeh, oborila sve rekorde gledanosti i privukla brojnu publiku “od 7 do 77”. Tom prilikom čelnici televizije i produkcioni tim su se zahvalili i čestitali autorskoj i glumačkoj ekipi i zajedno proslavili ovaj izuzetan uspeh, pred odlazak na zasluženu pauzu.
20.04.2018. - 15:03h
Foto: Aleksandar Krstić
Foto: Aleksandar Krstić

“Večeras smo se okupili ovde povodom poslednje klape 1. sezone serije koja broji 176 epizoda i koja je postigla neverovatan uspeh u neverovatno kratkom vremenskom period. Ono što dodatno ovaj uspeh čini velikim jeste to što je serija po prvi put u Srbiji rađena na ovaj način, a to je da se radilo sa dve ekipe po 12, 13 sati dnevno, paralelno sa istim brojem glumaca. Odajem čast i zahvaljujem se celoj ekipi, koja je radila ovaj projekat posvećeno, svakodnevno, sa jako malim pauzama, ili čak bez pauze. To je ukupno 178 snimajućih dana iza nas, sa dve ekipe, znači skoro cela jedna godina rada. Sada slavimo naš uspeh i krećemo na jednu tromesečnu pauzu, pa u avgustu nastavljamo snimanje nove sezone. Na ekranima je možete očekivati sredinom septembra”, rekla je Svetlana Drinjaković, glavna producentkinja Smart Media Production.

“Ponosni smo na uspeh serije u koji smo verovali od samog početka. Znali smo da je ovo ogroman format, veoma zahtevan ali produkcijska kuća Smart je uradila odličan posao, izabrala vrhunski tim, glumce, reditelje, scenariste i konačni rezultat je više nego zadovoljavajući. Ovo je definitno najgledaniji program i podjednako vole da ga gledaju i starije i mlađe generacije što me posebno raduje. Cela ekipa će sada malo predahnuti, a onda ponovo ulazimo u snimanje druge sezone koja će biti još zanimljivija”, izjavila je Manja Grčić, generalna direktorka Antena grupe za Srbiju.

Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović

Uspehom serije zadovoljni sui glumci.

"Izuzetno sam uživala radeći ovu seriju. To je bio jedan, pre svega, naporan proces, ali plodotvoran na kraju. To se i vidi jer imamo seriju koja ima neverovatnu gledanost i omiljena je kod publike, tako da nas sve to raduje. I raduje nas što je sam uspeh serije doveo do toga da radimo novu sezonu. Zato sada idemo na zasluženu pauzu, ali jedva čekamo i da se vratimo u avgustu i nastavimo sa snimanjem”, rekla je Borka Tomović. “Iza nas je veliki timski rad. Znam da zvuči kao floskula, ali u ovom slučaju to zaista jeste istina, pre svega zato što je nama taj studio postao kuća. Toliko smo tamo vremena provodili, da smo zapravo više bili u studiju nego u svojim kućama. Zato je vrlo važna i najpozitivnija stvar što se čitava ekipa tako dobro uklopila, zaista smo funkcionisali kao porodica. Ne samo da je serija ispunila naša očekivanja, i to ne samo serija sadržajno nego i njen uspeh, nego je i prevazišla i sve naše snove”, iskren je bio Stefan Buzurović.

Foto: Aleksandar Krstić
Foto: Aleksandar Krstić
Foto: aleksandar krstović
Foto: aleksandar krstović

Proslavi se pridružio i Sergej Ćetković, koji je otpevao naslovnu numeru serije “Istine i laži” uz punu podršku glumaca i publike, a nakon kratkog nastupa Cakane, atmosferu su do užarenja doveli trubači.

Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović

Žurka je trajala do kasnih noćnih sati.