Miloš Biković EKSKLUZIVNO o "Hotelu Eleon" za PRVA.RS: Pavel je 'kreten' zavodnik i arogantno đubre!

Nastavak popularne humorističke serije "Kuhinja“ dobija novi naziv, ali i nove aktere. Pored poznatih likova iz serije, timu u hotelu od pet zvezdica priključuje se i Pavel, junak sa naših prostora, koga igra Miloš Biković.

.

Nova sezona počinje večeras u 23:10 na Prvoj televiziji, a Miloš Biković je ekskluzivno za PRVA.RS pričao o svom novom angažmanu i da li vidi sličnosti sa Pavelom?

"To je jedan “kreten” zavodnik, čovek koji beži od svake vrste odgovornosti. Iskreno, ne bih sebe smatrao takvom osobom. Naravno, iako je arogantno đubre, u dubini duše on je dobar čovek”, objašnjava Biković svoju novu ulogu.

.

Sve o Hotelu Eleon saznajte OVDE!

Prvi put si u Rusiju otišao pre četiri godine, kada su te angažovali u istorijskom filmu “Sunčanica” u režiji Nikite Mihalkove. Tada su se angažmani na ruskoj sceni samo nizali. Koliko ti je bilo potrebno da se snađeš i pronađeš u tom svetu?

"To je proces koji i dalje traje. Čovek u takvoj situaciji mora stalno da radi na sebi da bi se prilagodio. Otišao sam u Rusiju, jer su mi tamo ponudili uloge koje ovde u Srbiji nikada ne bih dobio. Kao što je na primer serija ‘Hotel Eleon’, koja je drugačija od svih naših dosadašnjih formata”.

.

Snimanjem filma “Iza granice” poznatog ruskog režisera Aleksandra Boguslavkoskog, dobio si priliku da u isti kadar staneš sa jednim od najvećih uzora iz svog detinjstva – Antoniom Banderasom. Sa kojom još svetskom zvezdom želiš da glumiš?

"Baš mi se juče ispunila želja. Pošto igram u filmu “Južni vetar” režisera Miloša Avramovića, glumio sam sa cenjenim Draganom Bijelogrlićem. Iako zajedno sarađujemo skoro 10 godina, desilo se i to. I jako sam srećan”.

Pratite nas i na Viberu!