Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Serija

Od srede, 18. oktobra u 23.10. 

Ovo je pametna ponuda vrhunskog humora, zato rezervišite mesto na vreme... Dobro poznata ekipa Kuhinje i novi poznati likovi nastavljaju avanture... u novoj ruskoj seriji.


Nastavak popularne humorističke serije „Kuhinja“ dobija novi naziv, ali i nove aktere. Pored poznatih likova iz „Kuhinje“, timu u hotelu od pet zvezdica priključuje se i jedan junak sa naših prostora, koga igra Miloš Biković.

Šta se desilo u stvari? Viktor se penzionisao, a Eleonora Andrejevna prepušta hotel Eleon rođaku iz Srbije Pavelu (Miloš Biković). Ne želeći mnogo da se petlja u poslove organizacije i rukovođenja, novi vlasnik unajmljuje visokokvalifovanog menadžera iz Brisela – Sofiju Tolstoj. Hotel je sada u njenim rukama, a Mihael Džekovič Miša postaje jedan od njenih podređenih. Nova menadžerka napraviće velike promene u Eleonu, a promeniće i život poznatim likovima - Nastja postaje umetnički direktor Viktorovog restorana, a Kostja stariji barmen.Istovremeno, u hotelu se pojavljuje novo lice. Daša ne uspeva da se zaposli ni na jednom drugom mestu i prihvata posao sobarice u Eleonu. Sudbina je za nju pripremila iznenađenje – ona slučajno pronalazi torbu sa velikom količinom novca i odlučuje da je zadrži za sebe. Daša ne očekuje da je vlasnik torbe sa milion evra biznismen i okoreli kriminalac Alikin.

Uloge: Dijana Pozharskaja, Miloš Biković, Ekatarina Vilkova...

Produkcija: Rusija: 2016.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari