Kada ne bira način kako do cilja, Jelena Gavrilović ume da bude hladnokrvna, a sve to u novoj hit seriji!

Privatno žudi za ljubavlju i porodicom. Kaže da je to njen krajnji cilj. U ekskluzivnom intervjuu za portal prva.rs, otkriva šta joj je omiljeni adut, kako izgleda jedan njen dan, zbog čega zna kada je potrošila i 5 dinara više od planiranog kada završi šoping, i još mnogo toga zanimljivog!

.

Nova domaća porodična serija „Istine i laži“ u režiji Mihaila Vukobratovića počinje sa emitovanjem od jeseni na Prvoj televiziji. Scenario je urađen po uzoru na poznatu argentinsku seriju, koja je odmah po emitovanju stekla veliku popularnost u Latinskoj Americi.

Jedna od glavnih uloga serije je Jelena Gavrilović koja igra hladnokrvnu Tatjanu, direktorku firme u kojoj radi njen kolega Svetislav Bule Goncić.

„To je žena koja se celog života borila za sebe i ne mogu da kažem da je pozitivan lik. Ona je osoba koja ne bira sredstva da bi došla do cilja. Uopšte joj u privatnom životu nisam ni nalik, već se više mogu poistovetiti sa njenom prošlošću“, priča Jelena i dodaje da voli kada je publika doživi na drugačiji, neočekivan način.

Šta je po tvom mišljenju poruka serije?

„Drago mi je da se porodica vraća u centar društva i samog čoveka. Mi smo pokušali da dočaramo realan život jednog našeg sugrađanina sa svim realnim problemima. Poštujem ja "Žene sa Beverli Hilsa" i "Žene sa Dedinja", ali... ovo su neki realniji ljudi.

Publici je potrebno da se nasmeje, ali i da se zamisli. Mislim da živimo u periodu koje nas melje i treba se zaista preispitati šta je to što želiš u životu, čime želiš da se baviš, na koji način želiš doći do cilja i za čim žudiš“.

Pa dobro, za čime ti žudiš?

„Privatno žudim za ljubavlju i porodicom! To je moj krajnji cilj. Uspešna žena je ona koja se bavi poslom za koji je završila fakultet, i da ima porodicu. Da živi od tog jednog posla, da ne mora da radi više poslova da bi preživela“.

Čini nam se da su naši preci sa više strpljenja rešavali probleme i da ih je bilo teško naljutiti. A danas... Šta tebe danas može odmah da iznervira?

"Mene gluposti iznerviraju, ne velike stvari. Ja sam žena apsurda! Pre neki dan sam poludela jer sam videla šest različitih žena koje na Instagramu izgledaju potpuno isto. Taj kalup ženske lepote me užasava! Ja nemam ništa protiv plastične hirurgije, naprotiv! Smatram da žena koja to radi sa merom i kod edukovanih ljudi, može to da radi. Verujem da ću i ja u jednom trenutku morati da se podrvgnem, al' to će biti minimalno i samo zbog starosti".

.

"Novi poklon za 18 rođendan je nos? A nema više onoga 'Mama ja želim da obiđem Francusku, Egipat...' Ne mogu parametar lepote da nameću žene sa nezavršenom školom. Parametar lepote su uspešne žene – Mirjana Bobić Mojsilović, Mira Adanja Polak... To su dame koje svojim uspehom postaju primer lepote žene".

Kao majka kako bi objasnila svojoj ćerki da Instagram može imati loš uticaj po društvo?

"Nisam za to da decu treba držati pod staklenim zvonom. Mislim da će se najbolje odbraniti tako što im treba dozvoliti da sve dođe do njih i da oni sami razgraniče šta valja a šta ne. Danas deca moraju da znaju sve. Deca pate u školi zato što tako ne izgledaju. Ne može mršavost biti jedino prihvatljivo. Neguj svoju prirodu. Radi na sebi na intelektualan način".

Tvoj omiljeni adut?

"Mislim da imam jako lepu energiju, i imam tu neku radost prema život koju nikada ne bih volela da izgubim. Mislim da imem da u društvu stvorim dobru atmosferu".

.

Kako izgleda sasvim običan dan Jelene Gavrilović?

"Pa kao i svaki drugi dan obične žene. Ujutro popijem kafu sama, pošto me mrzi da izlazim iz kuće. Spremim doručak, čujem se sa drugaricama, nekad nešto pročitam. Uveče obožavam da čitam nekako tada imam mir. Trenutno čitam testove za vožnju, jer treba da je položim".

Koji film Jelena Gavrilović preporučuje našim čitaocima?

"'Gunisi' u režiji Ričarda Donera definitivno! To je film koji bih mogla da gledam sto puta".

Gde izlaziš i koliko tome pridaješ pažnju?

"Ja volim da tokom dana izlazim na ručkove, a uveče ako je dobra ekipa. Volim svirke u baštama, neke mirnije varijante".

A novac? Koliko pažnje priređuješ trošenju i umeš li da štediš?

"Vrlo sam ekonomična i umerena kada je potrošnja u pitanju. To sam naučila kada sam studirala glumu u Novom Sadu, kad mi mama i tata pošalju džeparac pa ti moraš da ga rasoprediš. Je l' verujete da ja kad idem u samoposlugu tačno znam da kad sam prešla račun i do 5/10 dinara od onog koji sam namerila da platim pre odlaska u kupovinu. Toliko se teško zarađuje od glume da umem da cenim sve što zaradim".

Sve o seriji "Istine i laži", pročitajte OVDE!