Showbiz vesti

Mračna tajna: Čester Benington se zbog OVOGA ubio!

Frontmen grupe Linkin Park Čester Benington juče rano je sebi oduzeo život, u svom domu u Los Anđelesu. Policija je saopštila da se pevač obesio.
21.07.2017. - 09:43h

Čester Benington je imao šestoro dece iz dva braka - bio je oženjen manekenkom Talindom En Bentli 12 godina. Njegov najstariji sin ima 21 godinu, a najmlađe bliznakinje sedam godina.

Benington je izvršio samoubistvo na rođendan kolege muzičara Krisa Kornela, koji se obesio u maju ove godine i na čijoj sahrani je pevao u njegovu čast.

Bend Linkin Park je trebalo da krene na turneju krajem jula kako bi promovisao poslednji album "One more light".

Porodica i članovi benda se nisu oglasili povodom tragedije niti razloga zbog kojih bi pevač digao na ruku na sebe, ali mediji pišu da Čester ranije imao problema s narkoticima i alkoholom, dok fanovi na društvenim mrežama pišu da je patio od depresije.

Čester Benington rođen je u Feniksu, Arizoni. Kao dete je svirao klavir. Tokom godina je bio u nekoliko bendova i iako je naučio da svira mnoge instrumente, uvek se izdvajao kao pevač. Ni u jednom od ovih bendova se nije zadržao sve do 1993. godine kada je postao član benda Grey Daze.

U njemu je ostao do 1998. godine, nakon čega je prešao u Linkin Park.

Benington je u jednom intervjuu ispričao da je bio seksualno zlostavljan kao dete i da je razmišljao o samoubistvu. Nekoliko njegovih prijatelja je izvršilo samoubistvo, a najbolji prijatelj je poginuo u nesreći.

Priznao je i da je prvi put pušio travu kada je imao 11 godina. U ranim dvadesetim je počeo da konzumira narkotike, ali je godinama unazad bio „čist", piše mondo.rs.